Torró de neules negra
Torró de neules i xocolata negra elaborat amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.
TORRÓ CRUIXENT DE NEULA
Torró divers de gianduia d'ametlla amb neules. QUALITAT SUPREMA.
INGREDIENTS: Xocolata negra [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de gira-sol i extracte de vainilla. Cacau 60% mínim], pasta d'Ametlla torrada (20,7%), sucre, xocolata amb Llet [sucre, mantega de cacau, Llet sencera en pols, pasta de cacau, emulgent: lecitina de gira-sol, extracte de vainilla. Cacau: 36% mínim], neula (10%) [sucre, farina de fajol, rovell d'Ou pasteuritzat, midó de blat de moro, Nata, sal, aroma natural de llimona], emulgent: lecitina de gira-sol.
Pot contenir traces de: cacauet, soja, altra Fruita seca de clofolla i sèsam.
Pes: 150 g
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (valors mitjans per 100g):
Valor energètic: 1998 kJ / 480 kcal
Greixos 30 g
de les quals saturades 12 g
Hidrats de carboni 42 g
dels quals sucres 39 g
Fibra alimentària 5,0 g
Proteïnes 7,9 g
Sal 0,04 g
FONT DE FIBRA.
Conservar en lloc fresc i sec, protegit de la llum solar, d'olors agressives i fonts de contaminació. Tancar l'envàs després de cada ús.