Artesania

En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Cadena d’ulleres perfecte per a regalar, elaborada artesanalment amb boletes de diferents colors enfilades en fil de pescar. Donant un toc d’alegria i comoditat a les teves ulleres.
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Collaret fet amb boletes de diferents colors enfilades en fil de pescar. La seva combinació de colors fa que sigui l'accessori ideal per completar el teu look!
En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Les arracades Matrioska estan elaborades artesanalment amb una combinació de pasta polimèrica, metall i plata vella, creant una peça única. Els colors negre, verd, turquesa i gris les fan perfectes per a qualsevol...
En Stock 4,50 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Lot de 3 sacs aromàtics fets amb roba de diferents estampats i espígol, són perfectes per penjar a les portes o armaris i aromatitzar qualsevol espai amb un toc natural i decoratiu.
En Stock 8,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Moneder de forma arrodonida fet amb tela estampada en tonalitats verd oliva amb estampat cru. Ideal per portar les teves monedes i petits objectes amb estil!
En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Conjunt d’arracades i braçalet perfecte per a regalar, elaborat artesanalment amb boles de diferents colors: groc, blau, verd, vermell, negre i blanc donant un toc d'alegria i estil únics a qualsevol dels teus looks.
En Stock 6,50 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Decora la teva llar amb aquests 2 sacs. Fets amb material reciclat de banderoles de lona, amb un fons verd i un estampat de lletres blanques. Ideals per organitzar i decorar qualsevol espai, combinant sostenibilitat i...
En Stock 6,50 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Bossa de mà de color cru decorada amb banderoles de teles variades unides per una cinta de color verd. Ideal per a qualsevol ocasió, ja sigui per portar l’esmorzar, el berenar o una muda pels més petits de la casa.
En Stock 12,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Manteta d'estimulació per a nadons dissenyada per a desenvolupar els sentits. Per un costat és de color taronja, fet amb tela suau al tacte, mentre que l'altre cantó té un estampat amb dibuixos infantils. Conté cintes...
Veient 1-9 de 78 producte(s)
© 2024 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings