Artesania

3,00 € (amb impostos)
Aquest Sant Jordi regala una de les nostres roses creades amb tela i fusta natural. Unes roses elaborades artesanalment per les persones de la nostra entitat.
4,00 € (amb impostos)
Personalitza el teu regal o la teva rosa de Sant Jordi amb la nostra postal cor elaborada amb cartolina, paper de llibre vell, cordill i pinça de fusta. S’entrega amb sobre.
4,50 € (amb impostos)
Imants de Sant Jordi per la nevera elaborats artesanalment amb pedres de riu i platja. Pintats un a un per les persones de la nostra entitat. Un regal perfecte pels menuts de la casa. Joc de 3 imants: cor, rosa i drac.
5,00 € (amb impostos)
Original versió del joc 3 en ratlla elaborada amb pedres de mar. Perfecte per emportar-se a qualsevol lloc. S’entrega amb bossa de cotó.
5,00 € (amb impostos)
Set de 8 etiquetes (4 negres i 4 vermelles) en forma de flor per donar un toc especial a les teves roses o regals d’aquest Sant Jordi! Elaborades amb cartolina, tela i cordill de sac. Personalitza-les amb un missatge,...
5,50 € (amb impostos)
El gerro rodó de fusta és elegant i discret i farà ressaltar les flors que més t’agradin en qualsevol racó de la casa. Inclou una planta seca hivernal.
6,00 € (amb impostos)
El nostre gerro quadrat de fusta donarà un toc sofisticat a la decoració de casa teva, ressaltant les flors que hi vulguis posar, siguin fresques o seques. Inclou una planta seca hivernal.
Veient 1-9 de 56 producte(s)
© 2021 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings