Artesania

En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
El braçalet Kanika està elaborat artesanalment amb cordill de cuir i boletes platejades. Ideal per combinar amb els teus looks hivernals!
Esgotat 6,00 € (amb impostos) Esgotat Esgotat Esgotat Esgotat
Gerro quadrat amb pasta polimèrica, elaborat artesanalment. Aporta a la teva llar un toc rústic i càlid, convertint-se amb un element decoratiu ideal per aquest Sant Jordi. 
En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Roses de pell elaborades artesanalment sobre quadrat de fusta natural. Una bonica manera de desitjar un feliç Sant Jordi! * Els colors de les roses poden variar
Esgotat 10,00 € (amb impostos) Esgotat Esgotat Esgotat Esgotat
El test de bio morter està elaborat artesanalment amb oli de gira-sol, morter blanc, aigua i líquid impermeabilitzant. La tècnica d’elaboració d’aquest test no necessita cocció i això suposa un considerable estalvi...
En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Quadrat de fusta amb rosa de feltre de Sant Jordi. Un bonic detall per celebrar aquesta diada i decorar algun raconet de casa!
En Stock 5,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Llibreta de cartolina vermella amb fulles blanques i una portada amb un bonic dibuix del Merma de Vic creat per les persones de la nostra entitat.
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Clauer en forma de cor creat amb la tècnica del decoupage. Ideal per regalar a la persona estimada.
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Aquest Sant Jordi regala una de les nostres roses creades amb tela i fusta natural. Unes roses elaborades artesanalment per les persones de la nostra entitat.
Esgotat 5,00 € (amb impostos) Esgotat Esgotat Esgotat Esgotat
Llibretes eco-friendly elaborades amb paper 100% reciclat. Perfectes com a diari de viatge, bloc de notes o quadern d’esbossos per portar a la bossa i tenir-los sempre a mà. 
Veient 1-9 de 66 producte(s)
© 2024 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings