Papereria

10,50 € (amb impostos)
El llapis rosa vermella és perfecte per regalar i tenir un detall amb aquella persona especial el dia de Sant Jordi o en una data assenyalada. Està elaborat artesanalment amb pell vermella i això fa que cada llapis...
12,50 € (amb impostos)
Pin elaborat artesanalment amb pasta polimèrica de color groc. Un detall perfecte per aquella persona especial el dia de Sant Jordi o en una data assenyalada. Un detall únic!
11,00 € (amb impostos)
Llibretes eco-friendly de colors terra elaborades amb paper 100% reciclat. Perfecte com a diari de viatge, bloc de notes o quadern d’esbossos per portar a la bossa i tenir-los sempre a mà.
11,00 € (amb impostos)
Llibretes eco-friendly de colors verds i cru elaborades amb paper 100% reciclat. Perfecte com a diari de viatge, bloc de notes o quadern d’esbossos per portar a la bossa i tenir-los sempre a mà.
11,00 € (amb impostos)
Llibretes eco-friendly de colors vermell, verd i cru elaborades amb paper 100% reciclat. Perfecte com a diari de viatge, bloc de notes o quadern d’esbossos per portar a la bossa i tenir-los sempre a mà.
10,00 € (amb impostos)
Llibretes eco-friendly elaborades amb paper 100% reciclat. Perfectes com a diari de viatge, bloc de notes o quadern d’esbossos per portar a la bossa i tenir-los sempre a mà.
12,00 € (amb impostos)
Àlbum de fotos de fusta en forma d’acordió de color turquesa per exposar o guardar les fotografies més especials. Perfecte per regalar a familiars o amics aquestes festes o en dates assenyalades.
Veient 1-8 de 8 producte(s)
© 2021 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings