Llapis rosa

El llapis rosa és perfecte per regalar i tenir un detall amb aquella persona especial el dia de Sant Jordi o en una data assenyalada. Està elaborat artesanalment amb pell de colors diversos i això fa que cada llapis rosa sigui únic i irrepetible. L’encertaràs segur!

En Stock
3,50 € (amb impostos)
En Stock
En Stock En Stock
Descripció

Llarg. 17,5 cm

Ampl. 4 cm

Prof. 4 cm

*Els colors poden variar

Productes relacionats
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Postal feta amb cartolina, paper reciclat i fusta, materials sostenibles i de qualitat. És perfecta per donar la benvinguda als nous membres de la família o per transmetre els teus millors desitjos a familiars i amics...
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Postal elaborada amb cartolina, paper reciclat i fusta, materials sostenibles i de qualitat. Ideal per regalar a familiars i amistats en aquesta etapa tan especial de la vida i donar-los l’enhorabona.
En Stock 5,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Llibreta de cartolina vermella amb fulles blanques i una portada amb un bonic dibuix del Merma de Vic creat per les persones de la nostra entitat.
En Stock 4,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Llibreta de cartolina amb fulles blanques i una encantadora portada que mostra un bonic dibuix de la plaça Major de Vic ressaltant l'encant característic de la ciutat i que ha estat creat per les persones de la nostra...
© 2024 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings