Bijuteria i complements

En Stock 6,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Dona un toc exòtic els teus looks amb les arracades Zanzíbar. Elaborades artesanalment amb fimo. La combinació del daurat amb els colors terra, les fan molt combinables i ideals per a qualsevol ocasió!
En Stock 8,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Monederet de tela amb estampat floral perfecte per guardar les monedes. Ideal per regalar o per comprar-se un mateix..
En Stock 12,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Clauers ideals per regalar. Elaborats amb fusta i cordó de pell i decorats amb la tècnica decopatch combinaran amb qualsevol bossa, motxilla o moneder. A més, la seva forma i mida els fan perfectes per trobar les...
En Stock 12,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Clauer elaborat artesanalment amb llana d’ovella de colors variats i cordó de cuir. Ideal per comprar-se un mateix o regalar. La seva forma i mida el fa perfecte per trobar les claus amb facilitat.
En Stock 14,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Un conjunt que enamora! És perfecte per regalar en dates assenyalades o com a regal d’aniversari. Està elaborat artesanalment amb cartolina i fil d’acer amb tanca i xafes de metall.
En Stock 15,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Moneder de tela amb dos estampats, un per cada costat, i folrat amb pell a l’interior. Un moneder molt pràctic perfecte per regalar o per comprar-se un mateix.
En Stock 15,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Funda d'ulleres de tela amb dos estampats, un per cada costat, i folrat amb pell a l’interior. Una funda molt pràctica perfecta per regalar o per comprar-se un mateix.
En Stock 20,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Un conjunt perfecte per regalar en dates assenyalades o com a regal d’aniversari. Elaborat artesanalment amb paper envellit i fil d’acer.
Veient 1-9 de 9 producte(s)
© 2021 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings