Manteta estimulació nadó

Manteta d'estimulació per a nadons dissenyada per a desenvolupar els sentits. Per un costat és de color taronja, fet amb tela suau al tacte, mentre que l'altre cantó té un estampat amb dibuixos infantils. Conté cintes de diverses textures i estampats. Perfecta per a l'estimulació sensorial i el joc dels nadons.

En Stock
12,00 € (amb impostos)
En Stock
En Stock En Stock
Descripció

Alçada: 22 cm

Amplada: 22 cm

Productes relacionats
En Stock 4,50 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Lot de 3 sacs aromàtics fets amb roba de diferents estampats i espígol, són perfectes per penjar a les portes o armaris i aromatitzar qualsevol espai amb un toc natural i decoratiu.
En Stock 8,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Moneder de forma arrodonida fet amb tela estampada en tonalitats verd oliva amb estampat cru. Ideal per portar les teves monedes i petits objectes amb estil!
En Stock 6,50 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Bossa de mà de color cru decorada amb banderoles de teles variades unides per una cinta de color verd. Ideal per a qualsevol ocasió, ja sigui per portar l’esmorzar, el berenar o una muda pels més petits de la casa.
En Stock 12,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Manteta d'estimulació per a nadons dissenyada per a desenvolupar els sentits. Per un costat és de color taronja, fet amb tela suau al tacte, mentre que l'altre cantó té un estampat amb dibuixos infantils. Conté cintes...
© 2024 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings