Torró de blat de moro
Torró de blat de moro
Torró divers de gianduia d'ametlla i blat de moro fregit, elaborat amb molta cura i artesanalment al nostre obrador. QUALITAT SUPREMA.
INGREDIENTS: Xocolata negra (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de gira-sol, aroma natural de vainilla). Cacau: 64% mínim, pasta d'Ametlla (24%), sucre, blat de moro fregit (12%) (blat de moro, oli de gira-sol i sal marina), xocolata amb Llet (sucre, mantega de cacau, Llet sencera en pols, pasta de cacau, emulgent: lecitina de gira-sol i extracte de vainilla). Cacau: 36% mínim, sal marina i emulgent (lecitina de gira-sol).
Pot contenir traces d'ou, cacauet, soja, altra fruita de closca i sèsam.
Pes: 150 g
______________________________________
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (valors mitjans per 100 g):
Energia: 2214 kJ/531 kcal.
Greixos: 31 g
dels quals saturats: 11 g.
Hidrats de carboni: 51 g
dels quals sucres: 39 g.
Fibra alimentària: 5,9 g.
Proteïnes: 9,0 g.
Sal: 0,29 g.
Conservar en lloc fresc i sec, protegit de la llum solar, d'olors agressives i fonts de contaminació.
Tancar l'envàs després de cada ús.