Pack xocolata Gustos

Pack format per quatre rajoles de xocolata: negra amb nibs de cacau, negra amb sal, blanca amb maduixes i Ruby amb gerds. Xocolates elaborades una a una, amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.

En Stock
15,85 € (amb impostos)
En Stock
En Stock En Stock
Descripció

Una rajola de xocolata negra amb nibs de cacau

Ingredients: pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla, nibs de cacau 100%. Pot contenir llet, traces de gluten, de cacauet, d'ou i de fruita seca.

Pes: 80 g

Una rajola de xocolata negra amb sal

Ingredients: pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla, escates de sal marina Maldon. Pot contenir llet, traces de gluten, de cacauet, d'ou i de fruita seca.

Pes: 80 g

Una rajola de xocolata blanca amb maduixes

Ingredients: sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla, xarop de glucosa, maduixa, fructosa, espessidors: midó modificat de patata (E1414), alginat de sodi (E-401). Pot contenir traces de gluten, de cacauet, d'ou i de fruita seca.

Pes: 80 g

Una rajola de xocolata Ruby amb gerds

Ingredients: sucre, mantega de cacau, llet desnatada en pols, llet sencera en pols, pasta de cacau, emulgent; lecitina de soja, acidulant, àcid cítric, aroma natural de vainilla, gerds, sucre, midó de tapioca, suc concentrat de gerds. Pot contenir traces de gluten, de cacauet i de fruita seca.

Pes: 80 g

Productes relacionats
En Stock 60,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
La mona perfecta pels fillols i filloles més animals! Porquet de xocolata blanca amb base de xocolata negra elaborat amb molta cura i artesanalment al nostre obrador.
© 2022 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings