Pack delícies

Pack format per tres pots: Rocs de xocolata negra, rocs de xocolata amb llet i mitges llunes de taronja i xocolata negra. Delícies elaborades amb molta cura una a una, artesanalment pel nostre obrador.

En Stock
17,85 € (amb impostos)
En Stock
En Stock En Stock
Descripció

Rocs de xocolata negra

Ingredients: xocolata negra 50% (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla) ametlla torrada 50%. Pot contenir traces de llet, fruits de closca, cacauet, ou, gluten.

Pes: 100g

Rocs de xocolata amb llet

Ingredients: xocolata amb llet 50% (sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla), ametlla torrada 50%. Pot contenir traces de llet, fruits de closca, ou, gluten. 

Pes: 100g

Mitges llunes de taronja amb xocolata negra

Ingredients: Taronja confitada 75% (taronja, sacrosa, fructosa, dextrosa, maltosa, conservador: E-202, E-223 i corrector d’acidesa: E-330), xocolata negra 25% (pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla). Pot contenir traces de llet, fruits de closca, cacauet, ou, gluten.

Pes: 150g

Productes relacionats
En Stock 5,30 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Deliciosos canelons de carn sense beixamel elaborats de manera casolana!  Cada ració conté 3 canelons. Afegeix tantes racions com necessitis a la teva compra!  * IMPORTANT! Cal indicar el dia exacte de recollida a...
En Stock 8,00 € (amb impostos) En Stock En Stock En Stock En Stock
Bossa de roba de cotó ideal per portar el berenar o l’esmorzar, estampada amb un dibuix dissenyat per les persones de la nostra entitat.
© 2021 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings