Artesania

10,00 € (amb impostos)
Un regal perfecte per a ella! Per la mare, la tieta, la neboda o amiga especial. Aquest preciós collaret elaborat amb pasta polimèrica de diferents colors i cordill quedarà genial amb el seu look preferit.
14,00 € (amb impostos)
Un conjunt que enamora! És perfecte per regalar en dates assenyalades o com a regal d’aniversari. Està elaborat artesanalment amb cartolina i fil d’acer amb tanca i xafes de metall.
7,00 € (amb impostos)
Originals i úniques així són les arracades asimètriques elaborades artesanalment amb pasta polimèrica. La combinació de negre amb el to turquesa les fan molt combinables i perfectes per a qualsevol ocasió!
18,00 € (amb impostos)
El conjunt Hiro-Shiro és molt còmode i pràctic de portar. Un aliat perfecte que combina amb tot. Elaborat artesanalment amb pasta polimèrica blanca i cadena de cuc de color platejat.
20,00 € (amb impostos)
Un conjunt perfecte per regalar en dates assenyalades o com a regal d’aniversari. Elaborat artesanalment amb paper envellit i fil d’acer.
12,00 € (amb impostos)
Clauers ideals per regalar. Elaborats amb fusta i cordó de pell i decorats amb la tècnica decopatch combinaran amb qualsevol bossa, motxilla o moneder. A més, la seva forma i mida els fan perfectes per trobar les...
15,00 € (amb impostos)
Moneder de tela amb dos estampats, un per cada costat, i folrat amb pell a l’interior. Un moneder molt pràctic perfecte per regalar o per comprar-se un mateix.
58,00 € (amb impostos)
Collaret de plata envellida, fill de cautxú i tancament de plata, creada amb la col·laboració del joier Enric Isern. Una joia elegant i contemporània que té gravada l’obra creada per Rubèn Llauger, persona atesa a la...
Veient 1-9 de 33 producte(s)
© 2021 Fundació Sant Tomàs · Tots els drets reservats

Menú

Settings